Op vrijdag 3 november zal er in het Imperium een echte theatersport-derby plaatsvinden tussen Ontzettend Nodig en Cuculum uit Leiden


Op vrijdag 3 november zal er in het Imperium een echte theatersport-derby plaatsvinden tussen Ontzettend Nodig en Cuculum uit Leiden.

Een theatersportwedstrijd is een ervaring op zich; twee teams van vier spelers zullen om beurten een scene improviseren voor het hooggeëerd publiek. En niet alleen de spelers gaan aan de slag, ook als publiek kunt u uw stempel drukken op de avond. De improvisaties worden namelijk gebaseerd op input van het publiek; het publiek mag suggesties geven aan de spelers, en de spelers gaan daar mee aan de slag.

Na afloop van iedere scene geeft de jury punten, en ook als publiek mag u regelmatig laten weten wat uw oordeel is. Tenslotte kunt u als publiek een roos gooien naar uw favoriete speler, of een natte spons gooien naar de jury als u het niet met ze eens bent.

We voegen aan dit geheel nog een muzikant, een presentator en een lichtman/vrouw toe. Het geheel vormt een hilarische, verrassende en hartverwarmende en avond, die nog nooit vertoond is en ook nooit meer vertoond zal worden. Maak deze unieke avond mee en kom op 3 november naar het Imperium!

Voor kaartjes en reserveringen, zie onze website www.ontzettendnodig.nl of per mail theatersport@ontzettendnodig.nl of per telefoon 06-52537237

Deuren open: 19.45 uur
Aanvang voorstelling: 20.15 uur
Einde voorstelling: 22.15/22.30 uur (incl. pauze)
Kaarten € 7,50 (cash only, geen PIN aanwezig).
Parkeren kan in de nieuwe parkeergarage bij Molen de Valk.

Tot ziens!
Het team van improvisatiegroep Ontzettend Nodig

Laat bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *